Manapság a romantikus ajándékok nem csupán eszközök az érzelmek kifejezésére, hanem egyfajta művészet is, amely szívből szól. Most mutatok Neked 3+1 olyan varázslatos terméket, amelyek nemcsak szépségükkel, hanem egyedi megjelentésükkel is mélyebb kapcsolatokat teremthetnek.

Hagyj fel a sablonos csoki, virág, parfüm ajándékokkal! Emeld új szintre az ajándékozást!

1. Rózsa Maci

Rózsa Maci díszdobozzal – Piros – 25 cm

A rózsa az örökké tartó szerelem/szeretet tökéletes jelképe, ami most igazán páratlan külsőt kapott! A Rózsa Maci egy cseppnyi varázst hoz az életetekbe. Ez az ajándék nemcsak szép, hanem egyedi is, éppen olyan, mint a kapcsolatotok. Egy életre szóló ajándék, ami sosem hervad el és mindig a hálószoba dísze lehet! Ráadásul mindennap emlékezteti majd a kedvesedet arra, hogy mennyire fontos vagy neki. A Maci “Just for you” feliratú masnival és elegáns dobozzal is rendelkezik.

     Megnézem!     

2. 24K Arany Rózsa

24K Arany Rózsa

Ez a rózsa nem csak egy virág, hanem egy örök emlék. Egy valódi rózsaszál lélegzetelállító és pontos mása. Ez az ajándék az időtlenség és a tiszta szerelem szimbóluma. Ahogyan a virág sosem hervad el, úgy a szerelem is örökké tart. Ráadásul a díszdoboz igazán egyedi megjelenést kölcsönöz ajándékodnak.

     Megnézem!     

3. Örök rózsa LED fénnyel

Az Örök rózsa nemcsak kifinomult és elegáns, de egyedi LED világítással is rendelkezik. Ez a romantikus ajándék a sötétben is ragyog, létrehozva egy varázslatos atmoszférát. Míg a külvilág elalszik, a szerelmetek új fényt kap.

     Megnézem!     

+1. 100% szerelem gyűrű rózsabox

100% szerelem gyűrű rózsabox

Ez a gyűrű nem csak egy ékszer, hanem egyfajta fogadalom is. A rózsaboxban lévő gyűrű mély érzéseket hordoz és azt üzeni: “Szeretlek”. Minden pillanatban, amikor a párod rápillant, emlékeztetni fogja rá, hogy az életében ez egy egyedülálló és különleges szerelem.

     Megnézem!     

 

Ezek a varázslatos termékek mind-mind olyan ajándékok, amelyek a szívhez szólnak. Legyen szó Valentin-napról, évfordulóról, születésnapról vagy akár csak a szimpla hétköznapok meghitt pillanatairól, a PandaPiac kínálatában mindig találsz valami különlegeset.

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Rózsa Maci díszdobozzal - Piros - 25 cm
5 990 Ft
-25%
4 490 Ft

Születésnap, névnap, évforduló vagy más jeles alkalom? Nem tudod mivel lepd meg a szerettedet? Hagyj fel a sablonos csoki, virág, parfüm ajándékokkal! Emeld új szintre az ajándékozást! Nyűgözd le a Rózsa Macival! A rózsa az örökké tartó szerelem/szeretet tökéletes j...

24K Arany Rózsa
2 990 Ft

Egy igazán szuper és különleges ajándékot keresel kedvesednek?  Ne keress tovább! A 24K Arany Rózsával nem nyúlhatsz mellé! A rózsa már évszázadok óta a szerelem és az érzelmek szimbóluma. Ezzel a 24 karátos aranyozott rózsával biztosan leveszed a lábáról szerelmedet!

100% szerelem gyűrű rózsabox
3 990 Ft

Közelgő születésnap, névnap, évforduló vagy bármilyen más jeles alkalom? Hagyj fel a sablonos ajándékokkal és nyűgözd le szeretteidet a 100% szerelem gyűrű rózsaboxszal, mely pont olyan különleges, mint akinek átadod! 💝 A rózsa a szépség és a csodálat, a gyűrű pedig a ...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp