Amikor kisüt a nap, az égbolt tengerkék és a növények zöldellnek, könnyen megérezheted a természet felé húzódó vágyat, hogy otthonod vagy kerted is újjászülessen. Ez a pillanat tökéletes a tavaszi kerttervezés elkezdésére!

Nincs értelme tovább halogatni, hiszen hamarosan a kert és az udvar lesz a családi, baráti összejövetelek központja. Most az ideje, hogy nekilássunk a környezetünk szépítésének!

Vesd bele magad a kertépítés, kerti bútorok, dekorációk és sok más izgalmas témába, amelyek segítségével saját kerted valódi édenként fog ragyogni!

Kertépítés

A kertépítés művészete egy izgalmas út a természet szépségének megteremtéséhez saját udvarunkban. Egy jól megtervezett kert nemcsak esztétikus, de számos lehetőséget kínál a szabadtéri élet élvezetére és a természet közelségének átélése.

Virágágyás szegély / kerítés 60×30 cm – Fehér 4 léces WPC padlóburkolat – 30×30 cm – Világosbarna, famintás (11 db) Kőmintás virágágyás/gyepszegély – 4 db/csomag

Még több kertépítés termék »

Kerti bútorok

Ahhoz, hogy kertünk teljes értékű otthonunk része legyen, elengedhetetlenek a kerti bútorok. Ezek nemcsak esztétikailag fontosak, hanem kényelmet is biztosítanak számunkra, hogy élvezhessük a kertben töltött időt.

Fémvázas kerti hintaágy GardenLine kerti bútor szett – Fél asztal + 2 db összehajtható szék – Fekete GardenLine rattan hatású napozóágy, nyugágy – piros párnával – 198 x 65 x 30,5 cm

Még több kerti bútor »

Kerti dekorációk

A kerti dekorációk színt és személyiséget adnak kertünknek, és lehetővé teszik, hogy egyedivé varázsoljuk azt. Legyen az egy színes virágcserép vagy egy hangulatos kerti szobor, ezek a kis kiegészítők teszik igazán otthonossá a kertet.

Gombás kerti dekoráció – 6 cm Kacsás kerti dísz – 36x16x16 cm Napelemes kerti szökőkút

Még több kerti dekoráció »

Kerti rendszerezők, tárolók

Ahhoz, hogy rend és tisztaság uralkodjon a kertünkben, elengedhetetlenek a kerti rendszerezők és tárolók. Ezek segítenek rendezetten tartani az eszközöket és egyéb kerti kellékeket.

GardenLine kerti tároló – 270 literes – Szürke-Fekete Falra rögzíthető műanyag kerti szerszámtartó sarok 43x43x59 cm Összehajtható kerti tároló falevelekhez 120l

Még több kerti rendszerező, tároló »

Kerti szerszámok, eszközök

A kerti szerszámok és eszközök a zöld terület karbantartásának elengedhetetlen kellékei. Egy jó minőségű gereblyével vagy permetezővel sokkal könnyebb lesz a növények gondozása és a kert szépítése.

Univerzális 6 pengés fűkasza vágófej Kerti időjárás állomás – hőmérő, esőmérő, szélmérő – 145 cm Műanyag kerti talicska – Fekete – 50 l

Még több kerti szerszám, eszköz »

Kültéri szolár lámpák, fényfüzérek

A kültéri szolár lámpák és fényfüzérek nemcsak hangulatot teremtenek esténként a kertben, hanem praktikus megoldást is jelentenek a kerti világításra. Ezek az energiatakarékos lámpák napközben feltöltődnek, és esténként szép fényt varázsolnak a kertbe.

Lángokat imitáló szolár LED lámpa Szolár lampion fényfüzér – 10 db színes lampion LED-es szolár lámpa – katica – hidegfehér – 75 x 60 x 156 mm

Még több kerti szolár lámpa »

Locsolás, öntözés

A locsolás és öntözés fontos része a kert gondozásának. Különféle öntözőrendszerek és locsolóeszközök segítenek abban, hogy növényeink mindig frissek és egészségesek legyenek.

Kerti esőztető locsolótömlő Flexibilis öntöző szett hordozó dobbal Permetező öntözőrendszer – 10 m

Még több locsolás, öntözés termék »

Napellenzők és árnyékolás

A napellenzők és árnyékolók biztosítják a kényelmes és kellemes környezetet a forró nyári napokon. Ezek nemcsak árnyékot biztosítanak, hanem védelmet is nyújtanak a túlzott napsugárzás ellen.

GardenLine Félkör alakú napernyő – Szürke – 2,7 m Bambusz kerítés 200×500 cm GardenLine Kerti pavilon – Fehér – 3 x 3 m

Még több napellenző termék »

Növényápolás

A növényápolás elengedhetetlen a kert szépségének megőrzéséhez. Rendszeres gondozással és táplálással gondoskodhatunk növényeink egészségéről és virágzásáról.

GardenLine növényfuttató lugas – 105 x 46 x 215 cm GardenLine növényfuttató állvány – 31 x 31 x 200 cm Kerti melegágy állítható szellőzőablakkal – 100 x 60 x 30/40 cm

Még több növényápolási termék »


Így hát, kedves kertkedvelő, induljunk el a kertészeti kalandok útján, és hozzuk ki a legtöbbet a kertünk nyújtotta lehetőségekből! Kövesd velünk a legújabb trendeket, tippeket és inspirációkat, hogy kerted valódi édenként ragyoghasson!

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp